Search

Урочистості з нагоди Дня знань

Урочистості з нагоди Дня знань

Розквітають посмішки навколо,

Радісно луна веселий сміх,

Це мій, найкращий в світі, коледж

Зустрічає студентів усіх.

У ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» розпочався новий навчальний рік.

Фанфари урочистого дійства сповістили завзятих, окрилених, сміливих, веселих і сповнені мрій студентів про всенародне вересневе свято – День знань. 

Настоятель церкви Святої Покрови м. Заліщики, духовний пастир отець Іван благословив студентську молодь на глибокі і міцні знання, викладачів – на плідну працю, добрі і благородні справи.

Найбільше свято сьогодні у наших першокурсників, адже вони розпочинають нову сторінку життя. Перші враження, перші успіхи, перші досягнення в оволодінні майбутньою професією…Скільки незвіданих стежин знань треба пройти, щоб нести ім'я кращого студента Заліщицького аграрного коледжу ім. Є.Храпливого.

З нагоди Свята Знань та посвяти першокурсників у студенти з вітальним словом до усіх присутніх звернувся директор коледжу Глова Володимир Степанович, заступник директора з навчальної роботи Сопилюк Михайло Васильович та заступник директора з виховної роботи Книш Ігор Ярославович.

Куратор 11 групи Петрів Галина Василівна побажала студентам наполегливості у навчанні, зазначивши, що знання — це сила, а вміння їх здобути – це шлях до знань.

Яскравих барв у проведенні коледжівських урочин додали музичні вітання у виконанні вокального ансамблю «Намисто», художній керівник Світлана Тарасевич; танцювальної групи народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Хлібодари», балетмейстер Ольга Тарасевич. Концертмейстер та звукорежисер Олег Мартинчук.

Вітаємо ще раз Вас, дорогі друзі, з початком нового навчального року! Бажаємо усім студентам, викладачам і батькам творчої наснаги, наполегливості у праці, нових звершень, приємних вражень і незабутніх зустрічей!

 

Атаманчук Л.А., Киверига О.Ю., викладачі коледжу

: