Search

Викладачі коледжу активні учаснику конкурсу «Педагогічні інновації»

Викладачі коледжу активні учаснику конкурсу

«Педагогічні інновації»

Викладачі коледжу є постійними учасниками конкурсу «Педагогічні інновації», що організований ДУ «НМЦ «Агроосвіта».

Метою проведення конкурсу є виявлення та підтримка творчої педагогічної діяльності працівників і студентів аграрних технікумів та коледжів, вивчення і поширення кращих педагогічних практик, створення ефективного освітнього процесу та забезпечення якості освіти у підготовці висококваліфікованих фахівців.

Щорічно на конкурс педагоги нашого коледжу подають роботи художньо-естетичної творчості та методичні матеріали згідно з номінаціями конкурсу: навчальні посібники і підручники, електронні навчальні ресурси, освітні веб-сайти з дисциплін, сучасні контролюючі засоби навчання, методичні вказівки для самостійної роботи студентів, виконання курсових та дипломних робіт і проектів, робочі зошити, практикуми для виконання лабораторних та практичних робіт, матеріали конференцій, позааудиторної та виховної роботи, узагальнення перспективного педагогічного досвіду викладача, циклової комісії, методичного кабінету. Подані методичні матеріали проходять оцінку у методичних комісіях ДУ «НМЦ «Агроосвіта» впродовж навчального року.

Також наші викладачі коледжу беруть участь у розробці підручників і навчальних посібників, програм навчальних дисциплін, тестових завдань, проведенні майстер-класів і семінарів.

За результатами рейтингу аграрних технікумів і коледжів, які брали участь у конкурсі «Педагогічні інновації» у 2016-2017 навчальному році, ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» посів 15 місце серед 110 навчальних закладів із загальною сумою 1380 балів.

До Книги пошани ДУ «НМЦ «Агроосвіта» у 2017 році занесено викладачів коледжу - Башту Ірину Семенівну, Глову Галину Романівну, Гойман Віру Іванівну, Матвійчук Валентину Петрівну, Проданик Наталію Дмитрівну, Сагайдак Ірину Петрівну.

Традиційно творчі роботи викладачів та студентів коледжу художньо-естетичного спрямування поповнили експозицію Музею українського костюма та писанки, за що отримали 224 бали.

 Сподіваємось, що педагогічний колектив коледжу і надалі досягатиме гарних результатів у даному конкурсі.

 

Деркач Н.Я., Костур І.В, працівники педагогічного кабінету

: