Search

Спартакіада коледжу – 2017 стартувала!

Спартакіада коледжу – 2017 стартувала!

На початку вересня в Заліщицькому аграрному коледжі відбулося відкриття спартакіади. Першим видом програми була Відкрита першість коледжу з легкої атлетики. Студенти та запрошені учні шкіл змагалися у трьох видах програми: біг на 100м, 1500м та штовхання ядра. Найшвидшим спортсменом на 100 метрівці став студент 35 групи Жидонік Олег, друге місце у студента 31-К групи Страмика Віталія, третє місце посів Адамович Назар, студент 23 групи.

На цій же дистанції у дівчат перемогли : перше місце – учениця Заліщицької ЗОШ №1 Марущак Діана, другою була Доготарь Валя 36 група, третьою Гладюк Наталія, 14 група.

 

Найвитривалішим у коледжі в бігу на 1500м став Савків Тарас, 31-К група, другим Рабський Михайло з 32 групи , а замкнув трійку призерів студент 22 групи Сороцький Олександр.

Серед дівчат з великим відривом перемогла Теслюк Юлія з 14 групи, срібним призером стала Сеньків Марта, 26 група, а бронзовим – Осадчук Таня, 25 група.

Останнім видом програми було штовхання ядра. Переміг студент 31-Е групи, учасник Всеукраїнських змагань Раковіца Василь, другим був Куза Михайло, 23 група, третім Батрин Петро, 34-Б група.

Серед дівчат у штовханні ядра не було рівних призерці обласних змагань Доготарь Валентині, 36 група, а її одногрупниці Худоб'як Наталія і Литюк Адріана зайняли 2 і 3місця.

У командному виді впевнено перемогла збірна команда 36 групи. Другими в запеклій боротьбі стала команда 14 групи. Третя команда 25 групи.

Дирекція, профспілковий комітет, Рада фізичної культури вітають переможців та призерів змагань.

 

 

Головний суддя змагань, Токарчук В.І.

: