Search

Засідання старостату коледжу

Засідання старостату коледжу

19 вересня 2017 року відбулося засідання оновленого старостату коледжу. В 2017-2018 навчальному році до складу старостату коледжу ввійшло 28 кращих студентів – лідерів організаційної роботи в академічних групах. Їх призначено наказом директора коледжу за поданням колективів студентських груп та їх кураторів.

На засіданні виступив заступник директора з навчальної роботи М.В. Сопилюк. Він зупинився на головних завданнях старост академічних груп: проведення організаційної роботи серед студентів, координація діяльності студентських груп з навчальною частиною коледжу, забезпечення обміну інформацією та комунікаційні зв'язки студентського і педагогічного колективів, представлення інтересів студентів в дорадчих та інших функціональних формуваннях коледжу.

Було наголошено на важливій ролі особистого прикладу студентських лідерів, на ефективному використанні прав і повноважень представників студентського співуправління в питаннях стипендіального забезпечення, вирішення питань переведення, поновлення і відрахування з навчального закладу. У виступі заступника директора з навчальної роботи підкреслювалося на важливості ролі студентського співуправління в забезпеченні високої навчальної дисципліни, неухильному виконанні правил внутрішнього розпорядку та інших життєво важливих справах коледжу.

Завідувач канцелярією Андрусик І.Л. у своєму виступі розповіла новопризначеним старостам академічних груп про особливості роботи з обліковою документацією та різними матеріалами навчальної документації груп.

Відбулися вибори Ради старостату коледжу. В результаті таємного голосування Раду старостату коледжу обрано в такому складі:

  • Рекуник Леся Василівна, 34-Ф група – голова Ради старостату
  • Данильців Христина Тарасівна, 34-Б група – заступник голови Ради старостату
  • Гнатюк Олеся Романівна, 42 група – член Ради старостату
  • Мельник Наталія Іванівна, 43 група - член Ради старостату
  • Семчишин Діана Ігорівна, 27-П група - член Ради старостату
  • Макух Галина Іванівна, 23 група - член Ради старостату
  • Боднарук Валентина Володимирівна, 21-Е група - член Ради старостату
  • Завінська Христина Анатоліївна, 31-Е група - член Ради старостату
  • Бойко Ольга Василівна, 27-Е група - член Ради старостату

На засіданні обговорено також основні завдання діяльності Ради старостату коледжу.

Бажаємо всім успішної праці в забезпечення якісної організації навчальної роботи та досягнення високих показників успішності студентів.

Навчальна частина коледжу

: