Search

Екскурсійна поїздка у фермерське господарство «Яніс»

Екскурсійна поїздка у фермерське господарство «Яніс» 

Садівництво в Україні стабільно розвивається і є однією з провідних галузей сільського господарства. На нові технології вирощування плодів переходять як невеликі фермерські господарства так і потужні спеціалізовані підприємства. Ринок насичується різноманітною продукцією, тож садівники все більше звертають увагу на впровадження інновацій, котрі дають можливість отримати високі врожаї якісної, екологічно чистої та конкурентно спроможної продукції.

Дуже важко уявити своє життя без цих солодких, соковитих та наповнених вітамінами плодів. Тому, щоб дізнатися більше про вирощування найбільш поширених фруктів – яблук та груш студенти 42 групи спеціальності «Виробництво і переробка продукції рослинництва» завітали з екскурсійною поїздкою на територію фермерського господарства «Яніс», що знаходиться в селі Шилівці Хотинського району Чернівецької області.

Керівником даного господарства є Чорний Анатолій Гнатович, який провів коротку, але змістовну екскурсію по своїх садах на чолі з викладачем «Плодівництва» Грицишин Стефанією Федорівною. Студенти дізналися про нові технології вирощування, обробки, захисту від шкідників і зберігання фруктів.

Грицишин С.Ф., викладач агрономічних дисциплін

: