Search

Участь у студентському дні поля

Участь у студентському дні поля

Студенти 43 групи спеціальності «Організація і технологія ведення фермерського господарства» Греськів Павло та Мельник Наталія відвідали Демонстраційний показ техніко-технологічних рішень в рамках Дня поля німецько-українського аграрного демонстраційного та навчального центру і Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки ім. Л. Погорілого, що проходив у смт. Дослідницьке Васильківського району Київської області.

Захід, який отримав назву "Університет на полі", запропонував студентам з усієї України можливість побачити на практиці сучасну техніку та інноваційні технології, а також отримати компетентну фахову інформацію від виробників.

На дослідних полях були представлені: обробіток ґрунту по стерні (CLAAS,CASE IH, HORSCH та LEMKEN демонстрували свої сучасні технічні можливості), спеціальна смуга перешкод для обприскувачів, яка показала поведінку машин в спеціальних умовах та коливання штанги залежності від швидкості (HORSCH, CASEIH, LEMKEN), техніка для збирання та перевантажування цукрових буряків в польових умовах (HOLMER), сучасні розкидачі міндобрив у роботі від фірми RAUCH. Виробники посівного матеріалу (LIMAGRAIN, STRUBE, NPZ, MAISDNEPROPETROVSK, SOJEWYIWIK) та засобів захисту рослин (STEFES) презентували рослинницькі досліди по сої, кукурудзі, ріпакові та соняшнику. Можна було побачити роботу комбайнів та презентацію врожайності по дослідних культурах з оцінкою результатів (CLAAS та CASEIH).

Хочемо подякувати студентській профспілковій організації коледжу за матеріальну підтримку в організації нашої поїздки.

Мельник Наталя, студентка 43 групи

: