Search

Відкрите заняття із дисципліни «Бухгалтерський облік»

Відкрите заняття із дисципліни

«Бухгалтерський облік»

Викладачем обліково-фінансових дисциплін Стрільчуком Олегом Васильовичем проведено відкрите заняття з дисципліни «Бухгалтерський облік» у студентів 25 групи спеціальності «Облік і оподаткування». Тема заняття: «Бухгалтерський баланс».

Під час заняття студенти ознайомились з бухгалтерським балансом, його будовою і змістом, а також з типами змін в балансі.

Заняття належним чином було забезпечено дидактичним матеріалом та мультимедійними засобами. Для актуалізації опорних знань викладач використовував тестові завдання та фронтальне бліц опитування бухгалтерського балансу та типах змін, які відбуваються у балансі при здійсненні господарських операцій. Лекційне заняття проведено на належному методичному рівні, відповідно до програми навчальної дисципліни.

Заняття відвідали: завідувач економічним відділенням Стрільчук Л.В., завідувач практичним навчанням Слободян О.П., голова циклової комісії обліково-фінансових дисциплін Папушко М.Д., методист коледжу Деркач Н.Я., викладачі - Марусик М.Я., Яремчук О.М., Зима Я.В., Галайдіда О.В., Костур І.В.

Костур І.В., секретар педкабінету

: