Search

Перспективи стажування студентів коледжу за кордоном

Перспективи стажування студентів коледжу за кордоном

20 жовтня 2017 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбулась зустріч з генеральним директором компанії «Agros» (Польща) Адамом Ружицьким та представником компанії в Україні Анастасією Бєловою. Учасниками зустрічі були також керівники вищих аграрних навчальних закладів І–ІІ рівня акредитації та їх заступники з навчальної роботи.

Обговорено питання налагодження співпраці з організації проходження стажування і практичного навчання на об'єктах фірми. Це дасть можливість студентам нашого коледжу набувати професійних навичок та ознайомитись із передовими технологіями вирощування сільськогосподарських культур за кордоном.

В читальному залі коледжу відбулась зустріч із студентами коледжу та викладачами, де представники компанії детально ознайомили студентів із програмою проведення стажування на базі фірми «Grupa producentow «AGROS» Spolka z o.o.» в Польщі відповідно до програм практичного навчання підготовки фахівців.

Директор коледжу Глова В.С. та заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. ознайомили гостей з навчально-методичним та матеріально-технічним забезпеченням коледжу, базою практичного навчання. Відбувся обмін досвідом роботи по організації практичної підготовки фахівців в сучасних умовах.

В подальшому сподіваємось на плідну співпрацю!

Костур І.В., секретар педкабінету

: