Search

Огляд - конкурс спортивних баз коледжів і технікумів

Огляд - конкурс спортивних баз коледжів і технікумів

24 жовтня 2017 року на базі Кіцманського аграрного коледжу пройшов регіональний огляд конкурс спортивних баз аграрних вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. Кожний коледж учасник огляд-конкурсу представив: паспорти спортивної зони, стадіону, спортивних майданчиків, пристосованих та допоміжних приміщень, спортивних кімнат у гуртожитках та інших спортивних споруд і об'єктів. Конкурсною комісією враховувалися також дані про витрати на утримання спортивної бази та спортивну масову роботу протягом 2016-2017 н.р., рівень забезпеченості навчального закладу спортивним інвентарем та обладнанням. Про стан спортивних споруд засвідчили також фотографії зазначених спортивних об'єктів та відеофільм про спортивно-оздоровчу базу нашого коледжу.

За підсумками огляду-конкурсу ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» посів друге місце набравши 113 балів, випередивши в цьому конкурсі Кіцманський, Бучацький, Хотинський коледжі та Чернівецький будівельний технікум.

Черговий огляд-конкурс відбудеться в 2021 році. Також нашим завданням на наступний період удосконалювати та розвивати фізкультурно-спортивну базу коледжу. Над цим і продовжать працювати викладачі коледжу.

Токарчук В.І., керівник фізичного виховання

: