Search

Всеукраїнський конкурс студентських робіт з галузей знань і спеціальностей

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт з галузей знань і спеціальностей!

Міністерством освіти і науки України оголошено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році.

Метою конкурсу є розвиток інтелектуального потенціалу талановитої молоді; активізація та підтримка творчої роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців нового типу; стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах пошуково-дослідної діяльності; оволодіння ними інноваційними технологіями.

Конкурс проводиться у два тури:

перший – упродовж жовтня 2017 р. – січня 2018 р. на рівні предметних гуртків, що створені при навчальних кабінетах і лабораторіях, у рамках якого по кожному предметному гуртку їх керівниками відбираються кращі, самостійно підготовлені студентські пошуково-дослідницькі роботи для участі у другому турі;

другий – у лютому – квітні 2018 р. – на рівні коледжу де визначаються оргкомітетом переможці для участі в загально університетському конкурсі.

Для участі у першому турі конкурсу студент під керівництвом викладача керівника гуртка повинен підготувати пошуково-дослідницьку роботу з актуальних проблем у галузях знань, спеціальностей, з яких проводиться конкурс, котра є пошуково-дослідницькою за своїм характером.

Студентська пошуково-дослідницька робота має бути підготовлена відповідно до вимог положення про конкурс. Роботи здаються в педагогічний кабінет коледжу.

З організаційними документами, порядком проведення та умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланнями, наведеними нижче.

З питань підготовки документів на конкурс звертатись до педагогічного кабінету коледжу (к. 214).

Запрошуємо до участі всіх бажаючих!

Навчальна частина коледжу


• Наказ директора ВП НУБіП України Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого

• Додаток 1 Положення про конкурс

• Додаток 2 Склад конкурсної комісії

: