Search

Засідання педагогічної ради коледжу

Засідання педагогічної ради коледжу

26.10.2017 у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбулось чергове засідання педагогічної ради коледжу. Розглядалися питання розвитку освітньо-виховної діяльності.

Про роботу бібліотеки та педагогічного кабінету коледжу по формуванню та удосконаленню електронних навчальних матеріалів викладачів коледжу доповіла завідуюча бібліотекою Ємчук Н.В.

Методист коледжу Деркач Н.Я. інформувала про стан підготовки навчальних електронних матеріалів. Висвітлено дані про методичні розробки, які подавались викладачами коледжу на конкурс «Педагогічні інновації» в ДУ НМЦ «Агроосвіта» за останні п'ять років. Особливу увагу було звернуто на необхідність створення персональних сайтів та блогів викладачами коледжу, як сучасного засобу інформаційного забезпечення освітньої діяльності.

Відповідальний секретар приймальної комісії Галайдіда О.В. інформувала про стан виконання завдань і заходів по проведенню профорієнтаційної роботи, щодо залучення абітурієнтів до вступу на навчання в коледж у 2018 році.

З пропозиціями та рекомендаціями по реалізації цих напрямів роботи виступив заступник директора з навчальної роботи М.В.Сопилюк.

Про основні настанови та тенденції в освітньому середовищі (за матеріалами Вченої Ради НУБіП України) виступив директор коледжу Глова В.С.

Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. ознайомив педагогічних працівників із графіком проведення обласних методичних об'єднань у 2017-2018 навчальному році, який був затверджений на нараді голів обласних методичних об'єднань.

Про основні положення закону України «Про освіту» інформував юрисконсульт коледжу Сторощук І.В.

Рекомендації Міністерства освіти і науки України щодо забезпечення академічної доброчесності у закладах вищої освіти довела до відома учасників педради методист коледжу Деркач Н.Я.

Цікавим і змістовним було наукове-навчальне повідомлення про медіакомпетентність педагога з яким виступила викладач іноземної мови Завінська О.М.

Заслухавши та обговоривши порядок денний, педагогічна рада коледжу прийняла відповідні рішення.

Костур І.В., секретар педкабінету

: