Search

Батьківські збори студентів першокурсників

Батьківські збори студентів першокурсників

Вже стало доброю традицією у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливий» проводити батьківські збори для студентів новонабраних груп.

Відкриваючи урочисту частину цього заходу, заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. зазначив: «Як щедра осінь обдаровує нас своїми плодами, так і наші студенти діляться своїми вміннями і навиками, які вони одержали у коледжі».

З вітальним словом до батьків звернувся директор коледжу Глова В.С., який відмітив, що студенти перших курсів досить швидко адаптувались до навчального закладу і вже, мають певні успіхи у навчальній, виховній, спортивній діяльності та у гуртках художньої самодіяльності. Висловив впевненість у тому, що відповідальність за успіхи студентів несемо ми: батьки, викладачі і куратори. Надіємось, що наша спільна праця буде винагороджена формуванням висококваліфікованих, професійних та моральних громадян України.

На завершення батьківських зборів студенти порадували своїх батьків та всіх присутніх в залі цікавими художніми номерами. Після чого збори продовжувались у групах, де батьки поспілкувалися з кураторами груп, дізналися про навчальні досягнення студентів та побачити чим живуть їхні діти в коледжі.

Книш І.Я., заступник директора з виховної роботи

: