Search

Участь у Міжнародній науково-практичній конференції

Участь у Міжнародній науково-практичній конференції

2 листопада 2017 року у Києві, на базі Державної установи «Науково-методичний центр «Агроосвіта» відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Ефективність використання екологічного аграрного виробництва». У заході прийняли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Федерації органічного руху України, науковці, викладачі аграрних навчальних закладів, фахівці аграрного виробництва.

За словами Голови Правління Федерації органічного руху України Євгена Милованова, саме в аграрних навчальних закладах мають закладатися ідеї бережливого та дбайливого ставлення до природних ресурсів, запровадження органічних технологій виробництва, як основний фундамент для майбутніх фахівців аграрного сектору. Тому співпраця науковців, практиків та держави у напрямку реалізації освітніх програм в сфері органічного виробництва є запорукою розвитку органічного руху в Україні.

Микола Мороз, директор Департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України ознайомив присутніх із ситуацією щодо внесення законодавчих ініціатив Мінагрополітики у сфері органічного виробництва.

В абсолютній більшості виступів колег лунав оптимізм щодо подальшої долі органічного виробництва (в т.ч. шляхом широкої кооперації) як в Україні, так і в світі загалом.

Учасниками конференції стали й викладачі нашого коледжу-Андрусик Роман Васильович, Перит Валентина Володимирівна, Фреяк Галина Борисівна.

Перит В.В., Фреяк Г.Б., викладачі коледжу

: