Search

Засідання обласного методичного об’єднання викладачів суспільних дисциплін

Засідання обласного методичного об'єднання викладачів суспільних дисциплін

Обласне методичне об'єднання - це один із провідних видів роботи викладачів. Воно покликане збагачувати професійний, педагогічний досвід усіх викладачів, відкривати нові аспекти викладання та подачі навчального матеріалу студентам.

15 листопада 2017 року, на базі Чортківського державного медичного коледжу, відбулось засідання обласного методичного об'єднання викладачів суспільних дисциплін вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. Тернопільської області, участь у якому взяли викладачі нашого навчального закладу Олійник М.Д. та Костур І.В.

Розпочалось методичне об'єднання з привітання гостей директором коледжу Біликом Л.С. Він  розповів про історію, сьогодення та перспективи розвитку коледжу і побажав викладачам творчої наснаги та професійного натхнення у роботі.

З привітальною промовою звернулася до присутніх методист Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Тернопільської області     Лещик І.Б.

Про формування життєвих компетенцій у студентів на заняттях суспільних дисциплін виступила голова методичного об'єднання викладачів суспільних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Тернопільської області Смерека Л.В.

З досвіду роботи циклової комісії щодо проблем активізації національно-патріотичного виховання в сучасних українських реаліях доповіла голова циклової комісії викладачів соціально-економічних дисциплін Чортківського державного медичного коледжу Бала А.Б.

У межах програми методичного об'єднання була проведена обласна студентська конференція «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921», участь у якій взяли студенти ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливий» Баковський Олександр (26 група), науковий керівник Сопилюк М.В., Зубик Ірина (25 група), науковий керівник Олійник М.Д., та Льорчак Анаталій (11 група) науковий керівник Петрів Г.В. Участь студентів коледжу і викладачів в конференції відзначено сертифікатом учасників конференції.

Учасники студентської конференції ознайомилися з навчально-матеріальною базою коледжу та взяли участь у майстер-класі з надання невідкладної допомоги «Знаю. Вмію. Врятую».

Такий обмін досвідом стане новим стимулом в удосконаленні викладачів суспільних дисциплін в коледжі.

Костур І.В.

: