Search

Турнір з футзалу

Турнір з футзалу

В 2018 році наш коледж відзначатиме 120-річчя від дня заснування та 120-річчя від дня народження Євгена Храпливого. Тому весь навчальний рік проходитиме під знаком цих знаменних дат. Розроблено цілу програму заходів, які будуть проведені в найближчі місяці. Серед них ряд спортивних змагань та турнірів. Ось і нещодавно було проведено відкритий турнір з футзалу, приурочений цим датам, за участю 2-х команд з числа студентів нашого коледжу та 6 запрошених команд. 8 команд-учасниць було поділено на 2 підгрупи. Після попередніх матчів по 2 кращі команди ввійшли до півфіналу.

В першій півфінальній зустрічі між кострижівським «Дністром» та заліщицьким «Торнадо» долю перемоги було вирішено на останніх хвилинах (з рахунком 2:1 перемогли буковинці). В другому півфіналі добровлянський «Прогрес», за який виступали декілька гравців чернівецького «Меркурія» переміг заліщицьку «Андріатику» (3:0). Цікавою була зустріч за третє місце в турнірі, адже суперниками виявились учасники однієї спільної команди, що виступає в чемпіонаті району. Проте молодь, створивши «Торнадо», перемогла дещо старших своїх колег з «Андріатики».

У фіналі «Дністер» (Кострижівка) в безкомпромісній боротьбі поступився «Прогресу» з Добровлян, яка вперше перемогла в турнірі з футзалу. Команди були нагороджені грамотами Заліщицької РДА та пам'ятними призами від агроколеджу. Кращим воротарем турніру визнано Дениса Купченка («Прогрес»), захисником – Андрія Пилип'юка («Дністер»), нападником – Назара Стратія («Торнадо»). Кращим гравцем турніру став Владислав Токарчук із кострижівського «Дністра». Попереду в учасників футбольних баталій нові турніри, серед них – традиційний зимовий турнір з міні-футболу пам'яті Валерія Луб'янського. Тож побажаємо, щоб в фінальних поєдинках наступних турнірів були і команди нашого коледжу.

Токарчук В.І., керівник фізичного виховання

: