Search

Регіональний огляд-конкурс на кращу роботу лабораторії «Навчальна бухгалтерія»

Регіональний огляд-конкурс на кращу роботу лабораторії

«Навчальна бухгалтерія»

28 листопада 2017 р. на базі Житомирського агротехнічного коледжу відбувся регіональний огляд-конкурс на кращу роботу лабораторії «Навчальна бухгалтерія», участь у якому взяв і наш навчальний заклад.

На конкурсі були представлені лабораторії Житомирського агротехнічного коледжу, технікуму землевпорядкування Житомирського НАЕУ, Новочорторийського технікуму Житомирського НАЕУ, ВСП «Рівненський коледж НУБіП України», Млинівського державного технолого-економічного коледжу, ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж», Шепетівського коледжу Подільського ДАТУ.

Огляд-конкурс проводився у два етапи: перший етап - підготовчий у навчальному закладі; другий етап - регіональний у Житомирському агротехнічному коледжі. На ньому було представлено в електронному варіанті роботу лабораторії «Навчальна бухгалтерія» коледжу (9 таблиць) і презентації, які характеризували навчально-методичне, матеріально-технічне, кадрове забезпечення лабораторії, проведення професійно-масових заходів, забезпечення та організацію навчальних і виробничої практики з обліково-фінансових дисциплін.

За результатами голосування журі ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» зайняв ІІ місце. Вітаємо викладацький склад циклової комісії обліково-фінансових дисциплін: Стрільчук Л.В., Папушко М.Д., Яремчук О.М., Леоненко Н.В., Леоненко Р.Г., Стрільчук О.В., Попіль О.М. та бажаємо нових здобутків на нелегкій освітянській ниві!


Костур І.В.

: