Search

Засідання педагогічної ради коледжу

Засідання педагогічної ради коледжу 

21 грудня 2017 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу.

Роботу засідання розпочав директор коледжу Глова В.С., який ознайомив присутніх із порядком денним.

Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. представив педагогічним працівникам стан реалізації програми «Голосіївська ініціатива-2020» за 2017 рік в коледжі. Він детально проаналізував, що було зроблено педагогічним колективом протягом поточного року. Йшлося про роботу по: активізації міжнародної діяльності, підвищенню рівня якості навчання, розширенню можливостей доступу до освітянських послуг, розвиток студентського самоврядування та виховної роботи, розвиток наукової та інноваційної діяльності, оновлення матеріально-технічної бази, покращення соціального благополуччя співробітників і студентів, організаційні заходи і морально-етичні цінності та суспільні орієнтири колективу, демократизацію управління та розвиток самоврядування, забезпечення фінансової стійкості коледжу.

Директор коледжу Глова В.С., акцентував увагу на науковій та інноваційній діяльності викладачів, а саме на створенні мультимедійних та комп'ютерних навчаючих, довідкових, контролюючих, тестових, розрахункових програм та власних веб-сайтів, поглиблення співпраці викладачів, завідувачів кабінетів і лабораторій з відповідними кафедрами НУБіП України. Особливо було наголошено на активізації конкретної профорієнтаційної роботи викладачами в закріплених школах регіону та результативність цієї роботи.

Заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. виступив з доповідю по питанню «Особливості та стан організації гурткової роботи у системі розвитку творчих здібностей студентів». Він наголосив на посиленні роботи гуртків щодо активізації участі студентів у науково-дослідній, пошуковій діяльності та ширшому залученню студентів до участі в спортивних гуртках та секціях.

Підсумовуючи директор коледжу Глова В.С. наголосив на важливості проведення гурткової роботи, урізноманітнення її форм та відповідальність викладачів за якісне її проведення.

В обговоренні питань порядку денного з пропозиціями та інформацією виступили: керівник фізичного виховання Токарчук В.І., викладач Осадчук С.Б., методист коледжу Деркач Н.Я.

В ході засідання було погоджено також проект ювілейної пам'ятки до відзначення 120-річниці створення нашого навчального закладу.

З обговорених питань прийнято відповідні рішення.

 

Деркач Н.Я., Костур І.В.

: