Search

Засідання організаційно-методичної ради коледжу

Засідання організаційно-методичної ради коледжу

11 січня 2018 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є. Храпливого» відбулося чергове засідання організаційно-методичної ради (ОМР) коледжу. Засідання проходило під головуванням голови ОМР директора коледжу Глови В.С., за участю членів ОМР: Сопилюка М.В., Стрільчук Л.В., Руснак С.Г., Глови Г.Р., Папушко М.Д., Кивериги О.Ю., Сагайдак І.П., Сопівник Л.Й., Токарчука В.І.,Гагалюка В.В., Деркач Н.Я.

Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. виступив з питанням про внутрішньовузівський контроль, ділову документацію навчальної частини та її ведення. Доповідач звернув увагу на дотримання загальних вимог щодо ведення навчальної документації та виконавської дисципліни, організацію контролю та відповідальність дотримання вимог нормативних документів МОН України в оцінюванні навчальних досягнень студентів,  а також на примірну номенклатуру справ навчальної частини коледжу та строки їх зберігання.

Методист коледжу Деркач Н.Я. ознайомила присутніх із проектом наказу «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2017-2018 н.р. у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» та представила проект розкладу проведення внутрішньоколеджівської олімпіади, яка триватиме з 05.02. по 20.03.2018 року відповідно до наказу ректора Національного університету біоресурсів та природокористування України №1292 від 15.12.2017 року.

Директор коледжу Глова В.С. наголосив на важливості проведення чіткого внутрішнього контролю та виконавській дисципліні й акцентував увагу членів ОМР на удосконаленні та активізації проведення профорієнтаційної роботи викладачами коледжу для залучення вступників на навчання у 2018 році.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Деркач Н.Я., Костур І.В.

: