Search

Відбулися збори трудового колективу

Відбулися збори трудового колективу

16 січня 2018 року у  ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є. Храпливого» відбулися збори трудового колективу  щодо  підсумків роботи за 2017 рік та визначення основних  завдань на 2018 рік.

Про діяльність колективу ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» за 2017рік та основні завдання на 2018 рік звітував директор коледжу Глова Володимир Степанович. У звіті Володимир Степанович у повному обсязі розкрив суть роботи навчального закладу за 2017 рік, підвів підсумки навчальної, науково-дослідної, виховної роботи, навчально-виробничої, інноваційної та міжнародної діяльності розвитку навчально-лабораторної бази коледжу.

У  виступі було представлено також конкретні завдання по всіх напрямах роботи, які слід реалізувати у 2018 році,  для того, щоб коледж зміг бути конкурентноздатним на ринку освітніх послуг, які були підтримані колективом.

В обговоренні прийняли  участь: заступник директора з навчальної роботи Сопилюк Михайло Васильович, вихователь гуртожитку Посконюк Галина Петрівна, керівник фізичного виховання Токарчук Василь Іванович, заввідділом практичної підготовки Слободян Ольга Петрівна.

Голова профспілки коледжу Книш Ігор Ярославович представив звіт профспілкового комітету профспілки працівників ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» про роботу за 2017рік.

Про доходи та видатки профспілкової організації коледжу прозвітувала бухгалтер профспілки Яремчук Олександра Миколаївна.

В цілому роботу колективу та директора коледжу Глови Володимира Степановича за 2017 рік  схвалено.

Учасники зборів обрали директора коледжу Глову Володимира Степановича та голову профспілкового комітету працівників коледжу Книша Ігора Ярославовича делегатами на університетську конференцію трудового колективу.

 

Костур І.В., секретар педагогічного кабінету

: