Search

Зустріч зі студентським активом

Зустріч зі студентським активом

6 лютого 2018 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» відбулась зустріч дирекції коледжу зі студентським активом навчального закладу.

Директор коледжу Глова Володимир Степанович привітав студентів із успішним початком другого семестру 2017-2018 навчального року та звернувся до студентів із проханням вносити свої пропозиції до відзначення 120-річниці нашого навчального закладу, а також висловлювати свої ідеї, побажання щодо покращення умов навчання та проживання.

Сопилюк Михайло Васильович, заступник директора з навчальної роботи наголосив  на  дотриманні правил внутрішнього розпорядку, відвідуванні навчальних занять, залученні студентської молоді до позааудиторної роботи. Він розповів студентам, які основні заходи мають відбуватись у навчальному закладі протягом цього навчального семестру, закликав усіх бути активними та небайдужими.

Заступник директора з виховної роботи Книш Ігор Ярославович наголосив про важливість ролі студентського активу у налагодженні контролю за навчально-виховним процесом і створенні сприятливого мікроклімату у навчальних групах. Було обговорено питання харчування студентів, залучення їх до занять у спортивних секціях, гуртках художньої самодіяльності та іноземної мови. Вкотре, було наголошено на роздільному збиранні побутових відходів, яке у коледжі реалізується уже третій рік поспіль.

Голова студентської профспілки коледжу Петрів Галина Василівна нагадала, що запорукою успіху є добре злагоджений колектив та наголосила студентам на важливості уміння злагоджено працювати, бути активними і долучатися до профспілкової діяльності коледжу, спільно долати труднощі і доброзичливо ставитися один до одного.

Костур І.В., секретар педкабінету

: