Search

Книжкові дарунки для студентів коледжу

Книжкові дарунки для студентів коледжу

Зірки першої величини. Книга для широкого кола читачів, які цікавляться питаннями історії і економіки агропромислового комплексу України, а також для студентів вишів сільськогосподарського спрямування, фахівців і управлінців агросектору.

Кибіч Я.В. Назарій Яремчук. Книга присвячена славетному українцеві, буковинському Соловію, народному артисту України Назарію Яремчуку.Кожна сторінка промовляє цікавим життєписом про людину, в чию пісню закохався світ. Слова «Я піснею вернуся до життя» виповідають нам суть його буття і його вічності.

Рибцуник Г.М. Сходження. У художньо-документальній повісті Ганни Рибцуник «Сходження» ведеться задушевна розповідь про життя і громадський подвиг простої сільської жінки, уродженки с. Садки Параски Королюк, народної героїні Помаранчевого майдану.

Атлас хвороб овочевих культур і картоплі. Автор Кирик Н.Н., Піковський М.І., Азаікі С. Атлас включає опис і кольорові зображення найбільш поширених і шкідливих хвороб гороху, квасолі, капусти, томату, столового буряка, огірка, цибулі і часнику, моркви та картоплі. У виданні викладені діагностичні ознаки патологій овочевих культур, морфологічні і біологічні особливості їх збудників.

Працівники бібліотеки коледжу

: