Search

Загальноколеджівська олімпіада з політичної економії (економічної теорії)

Загальноколеджівська олімпіада з політичної економії (економічної теорії)

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1572 від 6 грудня 2017 року, наказу ректора НУБіП України №1292 від 15.12.2017 року та наказу директора ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є. Храпливого» з метою активізації роботи студентів в навчальній діяльності, розвитку їх інтелектуальних здібностей, формування навиків НДР, в коледжі з 7 лютого 2018 року проводяться предметні олімпіади в рамках І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2017-2018 навчального року.

Згідно графіка, затвердженого головою оргкомітету олімпіади директором коледжу В.С. Гловою, 14 лютого відбулася олімпіада з політичної економії (економічної теорії) для студентів других курсів. В цьому випробуванні прийняв участь 31 кращий студент з 22, 23, 24, 25, 26, 27 груп (спеціальності «Агрономія», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа і кредитування», «Економіка», «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»). Підготовку та проведення олімпіади організували викладачі Сопилюк М.В., Холодило О.І. та Війтик Ю.П.

Учасники олімпіади виконали теоретичні та практичні творчі завдання спрямовані на виявлення вміння застосувати набуті знання в процесі вивчення дисципліни.  Захід став також своєрідною перевіркою залишкових знань студентів з дисципліни, яку студенти вивчили в попередньому семестрі.  Результати виконаних робіт не розчарували, ні самих студентів ані їх викладачів. Відрадно, що всі роботи отримали достатньо високі бали. Найкращими за результатами оцінювання завдань олімпіади з політичної економії (економічної теорії) визнано роботи студентів:  Феник Роман – 22 група  (І місце),  Горбач Ольга – 25 група  (ІІ місце),   Тхоровський Дмитро – 22 група та Климочко Ірина - 25 група (ІІІ місце).

Вітаємо переможців загальноколеджівської олімпіади з політичної економії (економічної теорії) та бажаємо всім студентам і надалі удосконалювати свої вміння і поповнювати багаж економічних знань – важливої складової професійної підготовки.

Холодило О.І., викладач коледжу

: