Search

Захист виробничої практики студентами економічного відділення у 2018 році

Захист виробничої практики студентами економічного відділення у 2018 році

Професія бухгалтера, фінансиста вимагає надзвичайного таланту і терпіння. Підготовка фахівців в сфері економіки – це щоденна клопітка і творча праця багатьох викладачів циклової комісії обліково-фінансових дисциплін. Одним із важливих напрямів їх діяльності є вдосконалення практичного навчання студентів.

Днями у нашому коледжі відбувся захист виробничої практики студентами 34, 35 груп спеціальності «Бухгалтерський облік» і 36 групи спеціальності «Фінанси і кредит».

Батрин Петро – студент34 Б група 

Дерень Оксана – студентка 34Б групи

Сучасний ринок праці вимагає залучення молодого спеціаліста у процес виробництва з першого дня його трудової діяльності на підприємстві чи установі, і саме завдання адаптації на виробництві наших випускників вирішує переддипломна практика. На ній студенти мають можливість закріпити набуті теоретичні знання та практичні навики. Пошук баз переддипломної практики здійснюється дуже ретельно. Приємно зазначити, що у нас є надійні підприємства -- бази виробничої практики, де грамотні , далекоглядні керівники розуміють – без практичного навчання, в процесі якого студент закріплює вивчений матеріал та отримує професійні навички в роботі – грамотного спеціаліста на підприємстві не очікуй.

Копичинська Ірина – студентка – 35

Дмитрик Михайло – студент 35 групи

Гринчук Діана – студентка 35 групи

Стеліга Іванна – студенка 35 групи

Горячко Світлана – студентка 35 групи

Зі сторони керівників практик від навчального закладу здійснюється регулярний контроль за відвідуванням, станом виконання програми практики, якістю роботи, яка доручена студентам , та щотижнево проводиться консультація. Згідно з графіком, студенти здають оформлені «Звіти-щоденники» викладачам на перевірку та проводять їх захист перед комісією в складі: Слободян О.П. – завідувач навчально – виробничої практики і викладачів: Стрільчук Л.В., Папушко М.Д., Яремчук О.М., Марусик М.Я.

Рекуник Леся – студентка 34-Ф групи

Дуже приємно спілкуватися із студентами які багато чого корисного дізналися на практиці, чітко орієнтуються в тих складних ситуаціях, які є в даний момент на підприємствах. Багато наших випускників саме за допомогою практичного навчання визначилися у своїй майбутній професії. Маємо приклади , коли місце проходження практики студентами стало місцем роботи після отримання диплома ОКР «Молодший спеціаліст».

Папушко М.Д., голова циклової комісії ОФД

: