Search

Другий етап атестації педагогічних працівників завершився

Другий етап атестації педагогічних працівників завершився

3 квітня 2018 року у дистанційному режимі відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня ВП НУБіП України з приводу атестації педагогічних працівників ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого». Засідання атестаційної комісії Міністерства освіти і науки України проводили завідувач сектору аграрної та спеціальної освіти Міністерства освіти і науки України І.Р. Будько, проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України С.М. Кваша, начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України О.В.Єресько, заступники та декани НУБіП України, члени атестаційної комісії. Атестація проходила в режимі діалогу атестаційної комісії з викладачами, що атестуються та дирекцією коледжу.

При обговоренні професійної діяльності педагогічних працівників члени комісії наголошували на необхідності викладачам йти в ногу з сучасними реаліями, удосконалювати свій професійний рівень шляхом проходження стажування на виробництві, не зупинятись на досягнутому, тримати руку на пульсі тих змін, які надає технічний процес.

Слід відмітити відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення атестаційної комісії до педагогічних працівників, які атестувалися; повноту, об'єктивність та системність наданої характеристики педагогічної діяльності в міжатестаційний період.

Вітаємо педагогічних працівників Фреяк Г.Б., Гулька І.М. та Коропецького П.М. із заслуженою оцінкою їх роботи.

 

Костур І.В., Деркач Н.Я., працівники педагогічного кабінету

: