Search

Засідання педагогічної ради коледжу 19.04.2018

Засідання педагогічної ради коледжу

19 квітня 2018 року відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу. Роботу засідання розпочав директор коледжу Глова В.С.,який ознайомив присутніх із порядком денним.

Про роботу навчальних кабінетів і лабораторій по забезпеченню практичної підготовки фахівців технологічного відділення доповіли завідувачі навчальних кабінетів і лабораторій Гулько І.М., Падус Я.М., Коропецький П.М., Фреяк Г.Б., Червоногріцька О.А., Башта І.С., Хохолик Я.І., Грицишин С.Ф., Сопівник Л.Й., Конько В.А., Червінська О.Й., Перит В.В., Лопушинська О.П., Баран А.В. Було наголошено на те, що завідувачам навчальних кабінетів і лабораторій потрібно розробити заходи по удосконаленню змісту і форм практичної підготовки фахівців та впровадити їх в навчальний процес, поповнити перелік баз підприємств і господарств з якими співпрацюють навчальні кабінети і лабораторії.

Директор коледжу Глова В.С. запропонував завідувачу лабораторії землеробства з грунтознавством і меліорацією реалізувати проект виготовлення демонстраційних грунтових розрізів для формування в базових школах презентаційних кутків чи стендів.

В.С. Глова ознайомив присутніх із наказом Міністерства освіти і науки України від 08.04.2016р.  про поширення соціального відеоролику з протидії торгівлі людьми.

Заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. презентував сторінки нового рекламного щорічника навчального закладу.

Цікавим і змістовним було наукове-навчальне повідомлення про хімічний аналіз питної води з артсвердловини Заліщицького лісництва з яким виступила викладач хімії Перит В.В.

З обговорених питань прийнято відповідні рішення.

Костур І.В., секретар педкабінету

: