Search

Студенти коледжу активно готуються до Дня студента

Студенти коледжу активно готуються до Дня студента

    Листопад – місяць багатий на різні визначні дати та святкові події: День української писемності та мови, Всеукраїнський день студентського самоврядування, Міжнародний день відмови від тютюнопаління та Міжнародний день студента.

     Студенти… Вони скрізь – у всіх країнах, на всіх континентах. Подивіться навколо: хтось із нас студент колишній, хтось – теперішній, хтось тимчасовий, а хтось – майбутній.

     17 листопада щорічно відзначається Міжнародний день студентів. Це свято - одне із най улюбленіших серед молоді, адже це свято їх професійне. Студентські роки – найщасливіші, найвеселіші, найбезглуздіші, найемоційніші! Студент – це не знання чи професія. Це стан душі людини. І, напевно, один із найчудовіших!

    Студенти відпочивають тоді, коли всі інші працюють; і працюють тоді, коли всі вже відпочивають. І прикладом цього є, те як студенти коледжу з натхненням та захопленням готуються до свого свята. Завітавши у студентський гуртожиток №1 ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого», можна було побачити, як студентська рада гуртожитку під керівництвом Антонюка Тараса, студента 33 групи, активно готується до відзначення свята – Дня студента. Хлопці та дівчата з радістю створюють вітальні плакати, листівки, роблять репетиції та ретельно відпрацьовують свої художні номери.

    Сподіваємось, що всі ваші задуми та плани будуть успішно реалізовані і надіємось, що саме у цей день всіх настрій буде святковий та радісний.

Левицька І.В.

: