Search

Велопробіг

 

З ініціативи студентського співуправління Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого, 10 квітня був проведений велопробіг в м. Заліщики, присвячений памяті Героїв Небесної Сотні, а також Всесвітньому Дню Екології та чистого довкілля. Прокататись « з вітерцем» прийшли 22 особи, серед яких не тільки студенти, а й місцеві жителі.

Маршрут завдовжки 18 км учасники подолали з легкістю і позитивними емоціями.

Ідею студентського активу з радістю підтримало керівництво коледжу, а також викладачі фізичного виховання. Велосипедистів є багато, а от схожих заходів в межах району - не дуже. Тому цьогоріч студенти першими взялись за популяризацію велотраспорту.

 


Завдяки матеріальній підтримці студентської профспілкової організації все задумане вдалось втілити в життя. Позитивні емоції від катання отримали як самі учасники велопробігу, так і його організатори. До речі, наймолодшому велосипедисту Сашкові із селища Добрівляни, лише 14 років, а його витривалості та стійкості можна лише позаздрити. Найстаршим же учасником і об’єктом всезагального захоплення, я впевнена, став пан Іван із Заліщик, якому в травні виповниться 68 років.

Переповім вам картину, що особисто мене дуже вразила. Було це на пагорбі за Добрівлянами. Всі учасники акції захекані, червоні, розпашілі, дехто й зовсім везе велосипед під гору. А пан Іван їде з веселою усмішкою на обличчі. «Як самопочуття?» - питаюся. «Чудово. Така краса довкола – тільки милуватись» - відповідає з тією ж усмішкою. Дивлячись на цю людину розумієш, що секрети молодості зовсім не за сімома замками заховані.


Маршрут Заліщики – Добрівляни – Бедриківці – Дзвиняч – Заліщики велосипедисти підкорили менш як за 1,5 год.

Навіть незначний дощ біля села Дзвиняч не став на заваді хорошого настрою, а навпаки, додав снаги та сили. Свіже повітря, мальовнича природа і класні друзі сприяли посмішкам на обличчях як учасників, так і пересічних людей, які не часто стають очевидцями таких масових заходів.

Будемо сподіватись, що це не останій схожий захід, а лише початок інтенсивного розвитку велоспорту в м. Заліщики.

Перший крок вже зроблено. Яким буде наступний?


 

 

Переглянути більше фотографій...

: