Search

У вирі студентського життя

У вирі студентського життя

     Щороку ряди нашої коледжівської родини поповнюються новим набором студентів – першокурсників, які вливаються в колектив, де для них усе нове: нові люди, нове розуміння своїх майбутніх перспектив. Ми поцікавились у студентів першого курсу спеціальності «Облік і оподаткування» , що вони думають про студентське життя й навчання в коледжі загалом?

     Клим Валентина: «Здається, це було тільки вчора, коли ми, першокурсники, переступили вперше поріг нашого коледжу. Позаду залишилися наші хвилювання на вступних екзаменах, позаду - конкурсна комісія, позаду хвилюючі і трошки страшнуваті перші дні перебування у нашому коледжі».

    Перит Тетяна: «Думаю навчаючись у Заліщицькому аграрному коледжі, кожен студент може бути цілком впевнений в своєму гарному майбутньому, адже здобуває освіту в престижному, сучасному, перспективному коледжі. Студентське життя – барвисте та різноманітне, головне – не сидіти склавши руки, а прагнути до знань. Вступивши до коледжу, я одержала гарні враження про нього. Тут у мене з'явилося багато друзів. Студентські роки – це вміння правильно організувати свій час, щоб більше встигнути щось корисне зробити, працювати над собою і не наробити помилок».

     Панило Дмитро: «Мабуть, не кожен з нас уявляє собі, як пройдуть наступні 3 роки у стінах коледжу. Перший рік, а особливо семестр в коледжі – один з найскладніших, але він мабуть найбільше запам'ятовується. Одним словом навчання проходить цікаво».

    Рибалка Вікторія: «Нам здається, що наша 14 група – найкраща. Всі ми дружні, життєрадісні, веселі, дотепні, готові завжди прийти на допомогу один одному. Серед нас є спортсмени, поети, художники, танцюристи і співаки. Свої таланти ми уже показали на конкурсі «Таланти твої, першокурснику».

   Поліщук Олександр: «Ми дуже задоволені і радіємо з того, що навчаємось у 14 групі нашого коледжу і сподіваємося, не розчаруватися у тому, що для здобуття професії, ми обрали саме Заліщицький коледж. Крім занять, тут є чим зайнятися і в позаурочний час: різні предметні гуртки, конкурси, екскурсії, а також хоровий та танцювальний гуртки».

     Калакайло Христина: «Про коледж можу говорити лише з посмішкою. Попри велику територію з дендропарком та привабливим зовнішнім виглядом, незліченну кількість аудиторій і студентів, почуваєшся у коледжі як вдома, ніби ти на своєму місці, ти частинка великої студентської родини. Привітні, веселі, життєрадісні дівчата та хлопці – ось така цікава компанія. З ними хочеться спілкуватись, ми на одній хвилі, маємо багато спільних інтересів. Це додає снаги та впевненості».

     А як підсумок  діалогу, пропонуємо для перегляду світлини нашого студентського життя:

Перит Тетяна, студентка 14 групи

Левицька І.В.

: