Search

День студента у коледжі

День студента у коледжі

17 листопада в цілому світі відзначають Міжнародний День студента. Студенти - це один із самих прогресивних верств суспільства в усі часи. Їх сміливість і відвага до постійного втілення новаторських ідей, тяга до справжніх ідеалів свободи не раз ставала взірцем до загального наслідування. Звісно, це свято не пройшло повз ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого». З цієї нагоди у актовій залі коледжу зібрались студенти, викладачі й працівники для загальних урочистостей.

Студентство коледжу вітали директор коледжу Глова В.С. та заступник директора з виховної роботи Книш І.Я., які побажали молоді мудрості, натхнення, якнайцікавіше провести студентські роки, знайти вірних друзів, стати успішними людьми та досягти поставлених цілей.

Впродовж святкових урочистостей у залі вирували позитивні емоції, гарний і святковий настрій, а це все завдяки нашим талановитим студентам-зіркам, які радували нас своїми художніми номерами, піснями, танцями, гуморесками.

Студенти Юровська У., Завінська Х., Зозуляк Ю., Костинюк Ю., вокальний ансамбль 15 групи та гурт «Браво» порадували своїм багатоголосим співом. Запальний і веселий танок виконали танцювальні групи «Амбрела» та «Такі_Такі». Не обійшлось і без жартів у виконанні Голича А. Розвеселили глядачів студенти 42 групи з сценкою власного авторства «Я готую і танцюю круто!» головні ролі яких виконували Дерень А., Панило В., Павчак Б. та Макух О.

Святкування не обійшлися без нагородження кращих студентів грамотами та подяками дирекції коледжу.

Після урочистостей свято продовжилось в спортивній залі коледжу святковою дискотекою, що супроводжувалась цікавими конкурсами та розіграшами призів.

Шановні студенти!

Вітаємо вас зі святом! Хай радує кожен прожитий день в стінах рідного коледжу! Нехай сесії здаються, в залікових книжках буде все гаразд і переходи з курсу на курс будуть безболісними! Але не тільки ж це головне в студентському житті! Нехай у вашому житті всі дні будуть сонячними, наповненими радістю й успіхами! Бажаємо Вам вірних друзів, гарного настрою, здійснення мрій та успішної самореалізації!

Зубик І.М., Баран А.В. – викладачі коледжу

: