Search

Студентські роки золоті, вони найкращі у житті!

Студентські роки золоті, вони найкращі у житті!

     17 листопада має особливе значення для студентів, адже це - Міжнародний день студента. Свято, що зближує та об'єднує молодих людей усього світу, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.

    Студент - один з найцікавіших розділів книги під назвою «життя», тому до Дня студента для кращих студентів коледжу студентською профспілковою організацією було організовано солодкий стіл. Відмінників навчання, переможців спортивних змагань, активних учасників художньої самодіяльності та органів студентського самоврядування привітав заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. та голова студентського профспілкового комітету Петрів Г.В.

     Дорогі студенти, щиро вітаємо Вас, молодих, енергійних, сповнених свіжих мрій і надій. Бажаємо Вам здоров'я, успіхів у навчанні, цікавого професійного та життєвого шляху, здійснення усіх заповітних мрій. Цінуйте кожну мить прекрасної студентської пори, намагайтеся плідно використовувати цей час, примножуючи свій інтелектуальний, творчий і культурний потенціал.

      Бажаємо Вам творчої наснаги, ніколи не зупинятися на досягнутому, нехай завжди з Вами будуть вірні друзі та мудрі наставники.

Петрів Г.В., голова студентської профспілки коледжу

: