Search

Подарунки від Святого Миколая

Подарунки від Святого Миколая

     Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.

     Святий прославився своєю добротою, чуйністю і допомогою нужденним. Миколай, за переказами, був народжений в місті Патарі (Лікія), в ІІІ ст. Хлопчик з ранніх років виділявся серед інших особливою любов'ю і чуйністю, співчуттям до оточуючих, завжди допомагав бідним, роздавав убогим монети, залишаючи у своїх руках тільки необхідне. За добродушність і милосердя він отримав велику подяку і шану від людей і був піднесений до рангу святих. Найперше  Миколай поспішає до тих дітей, які в силу певних життєвих обставин позбавлені батьківського тепла.

   Завітав Святий Миколай і до Заліщицького аграрного коледжу. Студенти-сироти нашого навчального закладу одержали солодкі подарунки від Тернопільської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України. Дирекція коледжу здійснила передплату для цієї категорії студентів газети «Сільський господар». З вітальним словом до молоді звернулися  директор коледжу Глова В.С., заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. та голова студентського профспілкового комітету Петрів Г.В.

     Кажуть, напередодні Нового року здійснюються найзаповітніші бажання. Тож нехай 2019 рік приносить нашим студентам нові здобутки, успіхи у навчанні, блискучі  перемоги у спорті та підкоренні вершин пізнання.

Петрів Г.В., голова студентської профспілки коледжу

: