Search

«Одна душа на вісімнадцятьох!»

«Одна душа на вісімнадцятьох!»

    Студентські роки – це найкращий період у житті кожної людини. Адже це чи не єдині "безтурботні" моменти людського життя, коли можна мріяти і здійснювати мрії, робити божевільні вчинки, знаходити нових друзів і навіть кохання… Це перший крок у доросле життя, це життя у гуртожитках, це багатогранність вмінь та інтересів.

    Студентство – нові знайомства, відсутність сну та присутність невимушеного позитиву, і як би часом не було складно, кожен із студентів погоджується, що це того варто. Зі студентським життям завжди пов'язані історії різних жанрів, та всі вони, за великим рахунком, зводяться до комедійного. І не тому, що студенти такі несерйозні, а просто "статус" зобов'язує. Самі студенти говорять про своє життя, не приховуючи усмішки, згадують цікаві історії, творять нові і не збираються зупинятися на досягнутому.

    Кожен день у студента – це нова історія, яка залишає вагомий слід у житті і надовго закарбовується в пам'яті. Інколи студентів вважають "божевільними " і не завжди розуміють їхні вчинки, але, як на мене, саме це і є справжнє життя, адже студенти живуть "на повну", по-справжньому веселяться, отримують від життя все, не бояться відступити від банальних правил і спробувати щось нове. А саме у цьому і полягає справжній смак життя, тому студентство смакує його у всіх аспектах.

    «Одна душа на вісімнадцятьох!» — такий би вигляд мав відомий нам афоризм Аристотеля, якби давньогрецький філософ був знайомий з хлопцями та дівчиною з 21 групи. Вони спілкуються не лише на парах, а й поза ними: навчаються, відпочивають, ходять у гості, мандрують. А ще — завжди допомагають одне одному!

    У чому криється успіх групи? Студентська група, тільки тоді стає справжньою сім'єю, коли кожен її студент готовий допомогти, коли у ній панує культ знань і навчання, атмосфера наукового пошуку. Коли куратор стає другом, і більшість студентів групи розуміють його з півслова. Усе це має 21 група!

    Студенти нашої групи: веселі і балакучі, сором'язливі і мовчазні. Наша група багата на талановитих співаків, танцюристів, гумористів, читців, спортсменів, які не уявляють свого життя без комп'ютера. Ми всі різні. Слухаємо різну музику, дивимось різні фільми, але при цьому нам дуже цікаво разом.

     Своїми враженнями про навчання у коледжі поділився студент 21 групи Любінецький Владислав: - «Ми уже другокурсники! Можу з впевненістю сказати, що навчатися на другому курсі легше ніж на першому, менша кількість предметів, ми розпочали вивчення профільних дисциплін, на які ми чекали з нетерпінням. Цього навчального року будемо здавати зовнішнє незалежне оцінювання, тому всі серйозно готуємося. В цілому, навчання дуже подобається. Прекрасні викладачі, також я знайшов тут багато друзів.Наша група – чудова, адже в ній навчаються дуже розумні та веселі хлопці та одна дівчина, а наш куратор завжди допоможе, якщо виникнуть якісь проблеми.

    Я є активним учасником коледжівського гурту «Браво». Ми часто виступаємо на різноманітних заходах, святах, урочистостях. За цей час давали чимало концертів в коледжі та за його межами. Побували у Києві, мали екскурсійну поїздку в Карпати.

    За ці півтора роки навчання відбулося чимало цікавих подій, я впевнений, що навчання в коледжі залишить у пам'яті тільки найкращі спогади».

Сидорчук Анастасія,Любінецький Владислав студенти 21 групи

: