Search

Підсумки насиченого семестру 42 групи

Підсумки насиченого семестру 42 групи

    Прожити студентське життя – це заповітна мрія, що не залишає кожного школяра, та світить перед ним маяком.  Студентські роки асоціюються завжди з такими чарівними словами, як перше кохання, веселощі та молодість. Можна лише заздрити тим, хто вдостоївся щастя пройти цей шлях і відчути всі радості  студентського життя. Коледж - один з найголовніших розділів книги під назвою «життя», тому викладачі та студенти піклуються про те, щоб змістовно наповнювати цю книгу протягом усіх років навчання.

    Студентське життя не тільки надає прав та переваг, але і накладає певні обов'язки. Відвідування пар, підготовка до практичних занять, написання контрольних робіт, складання іспитів, тому і наш семестр розпочався ще літом навчальною практикою.

 

    Лише під час практики людина починає проживати вже цілком доросле життя, ще не заповнене звичайними проблемами звичайного дорослого будня.

    При проходженні практики ми краще починаємо розуміти, що студентське життя – це час відкритих перспектив, можливість жити мріями про прекрасне майбутнє, віра у виконання усіх бажань і надія на відкритість усіх дверей.

     Студенти нашої групи ділились враженнями про стажування закордоном. Розповідали про відмінності та набутий досвід.

    Не минув семестр і без цікавих екскурсій. Однією з перших була екскурсія в наш рідний університет – НУБіП України.

    Ми гордимось що студент саме нашої групи взяв участь у конкурсі «Краща аграрна практика-2018».

   Окремо і бесконечно можна говорити про спортивні досягнення окремих студентів нашої групи, що впродовж всіх років навчання виборювали призові місця.

    Кожного року студенти з нетерпінням чекають свого студентського свята, яке припадає на листопад місяць. 17 листопада студенти всього світу святкують Міжнародний День студента.В цей день відзначились і ми адже нам як цьогорічним випускникам доручили провести це свято.

    Студентські роки, без сумніву, найяскравіша подія в житті молодих людей. Зробити їх пам'ятними, незабутніми допоможуть роки, проведені в Заліщицькому аграрному коледжі ім.Є.Храпливого.

Студенти 42 групи  - спеціальності "Виробництво і переробка продукції рослинництва"

: