Search

У вирі студентського життя

У вирі студентського життя

    Студентські роки – це найпрекрасніша пора в житті кожної людини. Час минає дуже швидко. Ми навіть не встигли оглянутися, як стали студентами другого курсу. І ми вже на екваторі свого навчання в коледжі. У кожного з нас за цей період запам'яталось багато особливих подій, але як би там не було, ми завжди пам'ятатимемо роки, проведені в коледжі, найкращі роки у нашому житті…

    Ми студенти 25 групи, які опановуємо спеціальність «Облік і оподаткування», хочемо поділитися враженнями від навчання в НУБіП України «Заліщицькому аграрному коледжі ім.Є.Храпливого».

    Дуплава Мар'яна: «Студентські роки асоціюються завжди з таким чарівними словами, як перше кохання, веселощі та молодість. Лише в студентські роки людина починає проживати вже цілком доросле життя. Студентське життя - це час відкритих перспектив, можливість жити, мріяти про прекрасне майбутнє, віра у виконання усіх бажань і надія на відкритість усіх дверей».

    Ждан Христина: «Мені дуже подобається студентське життя, а найбільше – наші веселі будні та екскурсії у різні куточки нашої країни. Непомітно летить час і ми вже студенти другого курсу. Позаду вже перший екзамен та заліки, які здавалося ми вже не здамо ніколи. За цей короткий проміжок часу ми подружилися з новими одногрупниками».

    Мельник Уляна: «Студентське життя – барвисте та різноманітне, головне – не сидіти склавши руки, а прагнути до знань. Вступивши до коледжу, я одержала гарні враження про нього. Тут у мене з'явилося багато друзів. Студентські роки – це вміння правильно організувати свій час, щоб більше встигнути щось корисне зробити, працювати над собою і не наробити помилок. Студентська пора – це те, що не стирається з пам'яті крізь роки, зберігає яскраві враження».

    Москаль Назар та Стельмащук Олег «Подорожі до різних історичних місць є невід'ємною частиною студентського життя. Цьогоріч ми відвідали прекрасне містечко Кам'янець-Подільський.  Найбільша цінність міста - практично повністю збережений історичний центр - Старе місто. Незважаючи на те, що все місто вражає своєю архітектурою і створює враження, що час у ньому зупинився, одна з його визначних пам'яток виділяється на загальному тлі - це старовинна Кам'янець-Подільська фортеця. Також ми відвідали Чернівці, яке є історичною столицею Буковинського краю. Наша екскурсія продовжилась в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. Ми отримали безліч незабутніх вражень від колишньої, так званої, історичної столиці Буковини».

    Новаковська Люся: «Цього літа я поставила собі за мету, як і більшість студентів отримати освіту. Адже добра професійна підготовка є передумовою престижної роботи. За перший місяць навчання я потоваришувала із чудовими людьми, це мої 24 одногрупники. Познайомилась із новими викладачами, які насправді надають нам необхідні знання, розкривають всі тонкощі нашої майбутньої професії, готуючи до справжнього дорослого життя. За невеликий період навчання, я зрозуміла, що саме цей навчальний заклад сформує у мені якості освіченого фахівця».

    Козьмук Інна: «Коледж змінив мене кардинально. Я ніколи не могла б подумати, що коледж відіграє таку важливу роль у моєму житті. Все почалось із поїздки у Буковель. Це було чудово, хороша компанія, і прекрасні краєвиди. Ми провели гарний день у незабутньому місці. 3 місяці навчання пролинули дуже швидко, половина другого курсу уже позаду. І ось сесія, незнайоме для нас слово, але, Слава Богу нам допомогли професійні викладачі скласти її добре. Перший екзамен у Марії Дмитрівни, нашого улюбленого куратора. Він пройшов чудово, наші консультації дались нам взнаки. Попереду зима, але де б ми не були - чи у коледжі, чи вдома, ми завжди разом».

    Отже, ми дуже раді, що навчаємося у Заліщицькому аграрному коледжі, де кожен студент може бути цілком впевнений в своєму гарному майбутньому, адже здобуває освіту в престижному, сучасному, перспективному коледжі.

Бойчук Оксана, староста 25 групи

: