Search

Бути успішним – вимога сьогодення

БУТИ УСПІШНИМ – ВИМОГА СЬОГОДЕННЯ

    У даний час освіта набуває все більшу особистісно-значущу цінність. Студенти 35 групи Заліщицького аграрного коледжу ім.Є.Храпливого отримують підготовку і освіту, щоб вийти на ринок праці висококваліфікованих спеціалістів. Навчання тут можна розглядати, як сходинку в професійній кар'єрі, а отримання освіти – як значний ресурс, інструмент чи засіб досягнення життєвих цілей. Професійна освіта, таким чином, виступає гарантом майбутнього людини і її життєвої перспективи.

    Головне – не боятися проявляти власну активність та бажання до самовдосконалення, які притаманні будь-якій людині. Саме такими є студенти нашої групи. Кожен з нас є особистістю з власними мріями, амбіціями, талантами і наполегливістю. Ми беремо активну участь у ланках життя коледжу. Серед нас є не тільки відмінники у навчанні, а й спортсмени, артисти, учасники науково-практичних конференцій, креативні та творчі люди.

     На цих світлинах закарбувалися безцінні миті життя 35 групи спеціальності «Облік і оподаткування».

    Ці фото стали частинкою нашої історії, а ще вони особливі тим, що пробуджують теплі спогади, які пов'язують нас із студентським життям у стінах рідного коледжу.

Ірина Зубик, студентка 35 групи, заступник старости

: