Search

Гідним студентом – може стати кожен із вас!

Гідним студентом – може стати кожен із вас!

    Студенти 42 групи спеціальності «Виробництво і переробка продукції рослинництва», фотографуючись на згадку до літопису коледжу, щасливі та радісні, оскільки з приємністю згадають усі найкращі та найщасливіші моменти з їх студентського життя…

    Здавалося, ще зовсім недавно гуртувались до загального фото першокурсників 1 вересня 2015 року. В думках була невпевненість та страх перед чимось новим, незвичним, дорослим… «Ми постійно думали чи правильний вибір зробили, чи зможемо опанувати спеціальність, чи зможемо так рано вступити на доріжку дорослого життя... А тепер вже впевнені на 100% – це був наш найвіршіний вибір. Величезний багаж здобутих знань та неоціненний досвід практичних навичок – це те, що дає нам дорогу в доросле професійне життя».

   Саме тому, запрошуємо всіх випускників шкіл та ПТУ, які мріють здобути гідну освіту й опанувати престижну спеціальність, прийти на день відкритих дверей, що відбудеться 2 березня 2019 р. в коледжі. В цей день Ви зможете поспілкуватись зі студентами та викладачами, оглянути матеріально-технічну базу та визначитись з майбутньою професією.

      Ми бажаємо, щоб наше місце посіли гідні студенти! А гідним студентом – може стати кожен із вас!

Студенти 42 групи

: