Search

Відбулися настановчі збори для студентів І курсу, які проживають у гуртожитку

Відбулися настановчі збори для студентів І курсу,

які проживають у гуртожитку

     3 вересня 2019 року в гуртожитку № 1 ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» відбулися настановчі збори для студентів перших курсів.

    На зборах були присутні заступник директора з виховної роботи Книш І.Я., інженер з охорони праці Андрусик Ю.Н., комендант гуртожитку Тарасевич І.В., вихователі гуртожитку Посконюк Г.П. та Боднар І.Р.

    На зборах новим мешканцям гуртожитку були доведені правила проживання і поведінки у гуртожитку. У своєму виступі вихователь гуртожитку Посконюк Г.П. особливу увагу першокурсників акцентувала на необхідності економії енергоносіїв – води та електрики. Вона детально розповіла про роздільне збирання побутових відходів, яке функціонує в гуртожитку уже декілька років поспіль.

     Комендант гуртожитку Тарасевич І.В. наголосив на дотриманні правил внутрішнього розпорядку, розповів про права й обов'язки студентів, про чергування на блоці, в кімнаті та обов'язки чергового по гуртожитку.

    Андрусик Ю.Н. інженер з охорони праці ознайомив студентів з правилами протипожежної безпеки в гуртожитку та правилами евакуації.

    Кожен з присутніх мав змогу задати питання адміністрації гуртожитку та представникам студентської ради та поближче познайомитись із життям гуртожитку.

Левицька І.В.

: