Search

Перший день реалізації проекту «Розуміємо. Пізнаємо» в Україні

Перший день реалізації проекту

«Розуміємо. Пізнаємо» в Україні

Перший день реалізації проекту «Розуміємо. Пізнаємо. Польські та українські маршрути ідентичності» в Україні був насиченим. Польських учасників програми обміну за давнім українським звичаєм урочисто вітали у стінах коледжу з хлібом та сіллю. Директор коледжу Глова В.С. побажав молодим людям плідної праці та багато нових вражень в пізнанні України. Про основні віхи історії навчального закладу розповів заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М. В. Емілія Цибульська (Польща) та Тетяна Перит (Україна) репрезентували фото-звіти про 7 днів І етапу реалізації проекту в Польщі.

Про цілі та завдання проекту в Україні розповів заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. Для польських студентів була проведена оглядова екскурсія коледжем та дендропарком.

Після обіду учасники проекту поїхали в село Хрещатик та оглядали панораму міста Заліщики. Польській делегації надзвичайно сподобався вигляд нашого міста.

Пізнавальну екскурсію, насичену цікавими історичними фактами провів заступник директора з навчальної роботи, історик Сопилюк М.В.

Ввечері розважальну програму для учасників проекту проводила студентська рада гуртожитку. Завершився день святковою дискотекою.Вихователі гуртожитку Ігор та Світлана Боднар разом з студентською радою підготували розважальну програму.

Польські друзі мали нагоду разом з українськими однолітками заспівати українських пісень, розповісти про себе та свої захоплення, прийняти участь у різноманітних конкурсах та флешмобі під назвою «Запусти символічних голубів» як символів дружби між нашими народами. Кульки з символами двох країн та паперові голуби були запущені заступником директора з виховної роботи Книшем І.Я. та опікунами польської делегації Евеліною Стопою та Александрою Кільтикою з подвір'я студентського гуртожитку.

 

Перит Тетяна,студентка коледжу, учасниця проекту

: