Search

Міжобласний турнір з фут залу

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Міжобласний турнір з фут залу

19 жовтня в програмі Дня відкритих дверей в спортивному залі коледжу був проведений міжобласний турнір з фут залу. Участь в ньому взяти учні Заліщицької гімназії, Кострижівської ЗОШ (Чернівецька обл.) та дві команди агроколеджу, сформовані зі студентів другого курсу (команда №1) та першого курсу (команда №2).

У першому півфіналі зустрілися другокурсники коледжу та учні смт.Кострижівка (рахунок зустрічі 6:4). Друга команда коледжу поступилась гімназистам (3:7).

Проте в грі за ІІІ місце в напруженій боротьбі команда коледжу №2 перемогла школярів із Кострижівки. А у фіналі команда №1 коледжу святкувала перемогу над командою гімназії. Призери і переможці були нагородженні грамотами та пам'ятними призами. Було визначено кращого воротаря, яким став учень гімназії Кузняк Віталій, кращий гравець турніру – учень Кострижівської ЗОШ.

Нагородження проводив заступник директора з навчальної роботи Сопилюк Михайло Васильович, який побажав учасникам турніру здоров'я, успіхів у навчанні, і запросив стати абітурієнтами нашого навчального закладу.

Керівник фіз. виховання Токарчук В.І.

: