Search

Цікава зустріч

Цікава зустріч

23 жовтня в читальному залі коледжу відбулася зустріч студентів 24. 25-Ф, 25-П, 33-А, 34-О, 35 груп з головою фермерського господарства сім'ї Стефанюків - Марією Олександрівною.

Під час зустрічі Марія Олександрівна наголошувала на важливості мотивації підприємницької діяльності , підкреслювала, що навчання та постійна невтомна праця є складовими успіху підприємця. Також вона акцентувала увагу на необхідності формування нестандартного креативного мислення та використання інтернетресурсів для того, щоб успішно розвивати свій бізнес.

Особливу увагу Стефанюк М.О. звернула на те, що успішний бізнес можна і треба розвивати в Україні, не обов'язково для цього виїздити за кордон.

Марія Олександрівна поділилася зі студентами секретами маркетингових кроків у підприємництві, презентувала відеофільми та слайди про свою підприємницьку діяльність в галузі квітникарства.

Невимушена обстановка, діалогова форма спілкування, щирість Марії Олександрівни бажання допомогти зробити перші кроки в бізнесі майбутнього підприємця сприяли хорошому сприйняттю інформації та зацікавленості студентів у підприємницькій діяльності .

Викладач Слободян О.П.

: