Search

Практичне заняття в банківській установі

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Практичне заняття в банківській установі

«Не важливо, з якої посади почати будувати свою кар'єру,
головне як себе зарекомендувати на цій посаді».

З метою наочного ознайомлення з роботою банківської установи студенти 34-Ф групи спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом викладача Жлуховської Р.С. здійснили практичне заняття-екскурсію до Заліщицького відділення АТ КБ Приватбанк.

Заснований у 1992 році, АТ КБ Приватбанк - це один з найбільш інноваційних банків, в якому всі банківські операції здійснюються за допомогою сучасних елекронних засобів. Його місія - допомагати економіці розвиватися, бізнесу – зростати, а приватним клієнтам – здійснювати мрії, надаючи фінансові послуги найвищої якості.

Під час практичного заняття студенти познайомились із основними банківськими посадами: директор відділення, заступник директора відділення , спеціаліст з обслуговування клієнтів, касир. До речі, більшість працівників Заліщицького відділення Приватбанку, випускники нашого коледжу.

Хлопці і дівчата отримали урок фінансової грамотності від заступника директора відділення банку Сергія Колодніцького - випускника нашого коледжу та ознайомилися з правилами користування банкоматом, терміналом, мали змогу практично попрацювати з цим банківським обладнанням. Також ми ознайомилися з функціями терміналу самообслуговування. В ефективності і зручності платіжних терміналів переконуються все більше людей.

В ході практичного заняття ми побачили як працюють фахівці банку з клієнтами: у кожного працівника є планшет, за допомогою якого він дуже оперативно, не втрачаючи ні хвилини часу, здійснює всі банківські операції. В нас була також практична можливість оформити картку Приватбанку та виробити навички з підключення основних умов накопичення «Скарбнички». Також нам розказали про платежі по QR-коду та показали на практиці застосування програм GooglePay та ApplePay.

Працівники банку підготували вікторину, за домогою якої студенти змогли перевірити свої знання про історію виникнення грошей. Касир продемонструвала свою роботу на детекторі валют та банкнот на банкното-лічильній машині, де ми змогли на власні очі побачити як перераховуються та перевіряються на справжність кошти. Також нас ознайомили з касою великих сум (більше 50 тисяч гривень).

В процесі заняття-екскурсії до нас приєдналась директор відділення Павлюк Оксана Ярославівна, теж випускниця нашого коледжу, яка зацікавила нас розповіддю про особливості роботи працівників банку, про мобільний додаток Приват-24 та про можливість проходження онлайн-практики в банку . Згодом ми мали можливість переглянути відео про головний офіс Приватбанку в місті Дніпрі, отримали інформацію про кредити і депозити банку та спостерігали за роботою інкасаторів.

Наостанок студентам були вручені сертифікати про практичну участь у роботі відділення Приватбанку.

Працівники банку вразили нас своєю доброзичливістю, ввічливістю та віртуозністю виконання усіх фінансових операцій. Таким фахівцям справді можна довірити «найдорожче». Наше практичне заняття було корисним і пізнавальним та сприяло утвердженню переконання про правильність вибору професії фінансиста, яку ми здобуваємо в коледжі.

Анастасія Вовчанська, студентка 34-Ф групи

: