Search

Звітно-виборна конференція студентської профспілкової організації

 

Звітно-виборна конференція студентської профспілкової організації

19 листопада в читальній залі коледжу відбулась звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації студентів ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім..Є.Храпливого».

На розгляд конференції були винесені питання:

  1. Звіт про роботу профкому студентів ВП НУБіП України « Заліщицький аграрний коледж ім..Є Храпливого» за період з 1 листопада 2014 року по 1 листопада 2019 року.
  2. Про вибори голови організації профспілки, його заступника, членів профспілкового комітету.
  3. Про вибори ревізійної комісії організації профспілки.
  4. Про вибори делегатів на обласну конференцію.
  5. Про делегування представників до складу ради обласної організації профспілки.

По першому питанню звітувала голова профспілкової організації студентів коледжу Г.В.Петрів. Вона охарактеризувала роботу профкому по таких актуальних напрямах як соціально-правовий захист, оздоровлення та лікування, соціально-виховна діяльність, культурно-спортивна діяльність, інформаційне забезпечення, профорієнтаційна діяльність. В доповіді було проаналізовано багатогранну і змістовну роботу студентської профспілкової організації, участь у підготовці та проведенні різноманітних заходів згідно плану виховної роботи. Звітна доповідь супроводжувалась яскравими мультимедійними презентаціями. За звітний період профспілковий комітет двічі брав участь у конкурсі «Краща профспілкова організація» (у 2016, 2018 роках). Двічі її було визнано переможницею. За 5 років у студентській профспілковій організації змінилося три покоління студентів. Доповідачка щиро подякувала всім, з ким працювали разом, подякувала за допомогу, за цікаві ідеї, справи та їх реалізацію.

 

Співдоповідачами голови студпрофкому виступили: скарбник організації О.М.Яремчук, яка детально проаналізувала фінансову діяльність за 5 років, керівник фізвиховання В.І.Токарчук, члени профспілки В.Любінецький та В.Олійник. Про роботу ревізійної комісії звітував її голова В.Раков.

Учасників конференції привітали директор коледжу В.С.Глова та заступник директора з гуманітарної освіти та виховання І.Я.Книш, які схвально оцінили роботу студентської профспілкової організації. Профспілкова конференція постановила визнати роботу профспілкового комітету за звітний період задовільною. Прийнято відповідне рішення.

Конференція одностайним голосуванням обрала нового голову профспілкової організації студентів навчального закладу, яким став І.М.Зубик.

У своєму виступі новообраний голова запевнив делегатів конференції у продовженні та примноженні кращих досягнень студентської профспілкової організації. Було обрано новий склад профспілкового комітету та ревізійної комісії. Делегатом на обласну конференцію одностайно обрано І.М.Зубика. Його ж кандидатуру було запропоновано до складу ради обласної організації профспілки.

Юрій Війтик

: