Search

Студенти коледжу – бронзові призери турніру

Студенти коледжу – бронзові призери турніру

В спортзалі нашого навчального закладу було проведено грудневий турнір з футзалу, який вже став традиційним. Серед його учасників - 4 команди студентів нашого коледжу, 2 команди Заліщицької ДЮСШ та команди з с. Ворвулинці, смт Товсте, смт Кострижівка Чернівецької області та команда з м.Заліщики «Андріатика». Команди були поділені на дві підгрупи, які очолювали фіналісти минулого року - команда «Андріатика» та Кострижівський «Дністер». З підгрупи виходили дві команди в півфінал, хто зайняв перше місце у першій підгрупі, зустрічалися з другою командою з другої підгрупи і навпаки.

У першому півфіналі зустрілися команди «Дністер» з Кострижівки та «Ворвулинці» с. Ворвулинці. Перемогла команда «Дністер» з рахунком 6:1.

У другому півфіналі зустрілися переможці групи Б команда «Андріатика» м.Заліщики та команда студентів «Нірвана». Більш досвідчена команда «Андріатика»здолала команду студентів з рахунком 5:1.

Отже, в матчі за ІІІ місце зустрілися ФК «Ворвулинці» та «Нірвана». За великої підтримки вболівальників і присутності директора коледжу на грі, команда студентів перемогла «Ворвулинці» з рахунком 5:1

У фіналі зустрілися переможці своїх груп, які не програли на турнірі жодного матчу і забили суперникам найбільше голів. Боротьба була на кожному клаптику поля, було безліч жовтих карток, але знову перемогла «Андріатика».

Отже, чемпіонами знову стала команда «Андріатика» з міста Заліщики, друге місце посів «Дністер» смт.Кострижівка, третє місце -команда «Нірвана» Заліщицькогоагроколеджу.

Пам'ятні призи та грамоти учасникам турніру вручив директор ВП НУБІП України «Заліщицький аграрний коледж ім..Є.Храпливого» Володимир Степанович Глова, побажавши їм нових успіхів у подальших змаганнях.

Також були нагородженні кращі гравці турніру: кращий воротар – Шацький Олександр (Андріатика) захисник – Імангуїлов Дмитро («Дністер») нападник – Ягнич Йосип («Нірвана»). Кращим гравцем турніру визнано Токарчука Валерія («Дністер»).

Керівник фіз..виховання Токарчук В.І.

 

: