Search

Готуємось стати фахівцями

 

Готуємось стати фахівцями

Ми - майбутні фахівці в галузі інформаційних технологій спеціальності «Комп'ютерна інженерія». В коледжі отримуємо професійні знання з розробки, експлуатаційного обслуговування, ремонту та модернізації системних програмних і технічних засобів ІТ, їх локально-мережевих реалізацій в офісах, установах, організаціях та на підприємствах. Набуваємо професійних навичок, що допоможуть реалізувати себе в найрізноманітніших сферах діяльності в Україні та за кордоном.

Наша 31 група - веселий та дружний колектив, з яким просто неможливо сидіти на місці. Разом «гриземо граніт науки», долаємо труднощі та розділяємо радощі не легкого, але цікавого студентського життя, йдемо до нових здобутків та досягнень. А допомагає нам у цьому наш куратор Петрів Галина Василівна.

Життя у коледжі надзвичайно насичене. Тут ми не тільки навчаємось, але й розвиваємо свої здібності та таланти, є активними учасниками художньої самодіяльності: ансамблю «Браво», ансамблю пісні і танцю «Хлібодари». За період навчання здійснювали екскурсійні поїздки в Чернівці, Тернопіль, в Карпати,. Семеро студентів нашої групи взяли участь у польсько-українському проєкті обміну молоддю «Пізнаємо. Розуміємо».

 

З другого семестру розпочинається важливий етап нашого навчання в коледжі. Попереду – завершення третього курсу та четвертий курс. Саме в цей період потрібно закріпити наші теоретичні знання, виконати програми навчальних та переддипломних практик. Тому перед нами стоїть завдання зосередити зусилля на навчанні, при цьому поєднуючи його з активною громадською діяльністю.

Студенти 31 групи

 

 

: