Search

Зустріч з активом

Зустріч з активом

Відбулась чергова зустріч представників дирекції коледжу зі студентським активом груп. В зустрічі взяли участь М.В.Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, І.Я.Книш, заступник директора з виховної роботи, І.М.Зубик, голова студпрофкому, Тетяна Перит, голова студпарламенту, Володимир Петрущак, голова студради гуртожитку, а також завідувачі відділень Л.В.Стрільчук та Р.В.Андрусик.

Відкриваючи чергову зустріч, І.Я.Книш підкреслив, що було прийнято рішення про щомісячне їх проведення. Мета таких зустрічей – координація зусиль адміністрації та студентського активу для налагодження ефективного навчально-виховного процесу, кращого розуміння назрілих проблем студентства.

У виступі голови студпарламенту Тетяни Перит йшлося про те, що члени ступарламенту взяли активну участь у підготовці та проведенні творчого звіту «Голосіївська весна-2020». Узгоджено графік проведення в групах зустрічей з творчими особистостями, виробничниками, учасниками АТО-ОСС. Такі зустрічі мають як виховне значення, так і сприяють кращому розумінню та знайомству з майбутньою професією.

В ході виниклої дискусії було підкреслено необхідність організації таких зустрічей за ініціативою самих студентів, а також активізації участі студентства у виховних заходах, які проводяться в коледжі.

Голова студради гуртожитку Володимир Петрущак зупинився на назрілих проблемах, які існують в організації проживання студентів в гуртожитку. Він відзначив позитивні зрушення у боротьбі з шкідливими звичками. Було піднято питання про забезпеченість студентів спортивним інвентарем, що сприятиме кращій організації дозвілля та здорового способу життя. Вимагає допрацювання питання роздільного збирання побутових відходів. Обговорено питання оптимізації використання електроенергії.

Голова студпрофкому І.М.Зубик проаналізував роботу, проведену новообраним складом студпрофкому. Проведено преміювання студентів за якісно проведені осінньо-польові роботи, передплачено пресу для окремих категорій студентів, відремонтовано сценічне взуття для танцювальної групи ансамблю «Хлібодари», підтримано фінансово участь представників коледжу у конкурсі «Краса НУБіП -2020», регулярно в разі потреби надається матеріальна допомога студентам. В планах студентської профспілки – відновлення випусків студентської багатотиражки «Успіх» та телерадіогазети «Студентська хвиля».

Заступник директора М.В.Сопилюк акцентував увагу студ.активу на вирішенні головного завдання, яке поставлене перед студентством – навчання. Зокрема, важливими питаннями в цьому відношенні є успішна підготовка до ЗНО та акредитації спеціальності «Комп'ютерна інженерія". Щодо назрілих проблем, які виникають, він відзначив, що їх потрібно вирішувати оперативно, в робочому порядку, не чекаючи наступних зібрань. Михайло Васильович також подякував студентам за активну участь у Дні відкритих дверей та проведенні творчого звіту в рамках «Голосіївської весни – 2020». Він наголосив на важливості турботи про здоров'я та ведення здорового способу життя.

Завершуючи зустріч, І.Я.Книш закликав активістів бути прикладом для студентів груп.

Юрій Війтик

 

: