Search

Студентське життя: яким ми його уявляємо?

Ми – студенти!

Студентське життя: яким ми його уявляємо?

Ось ми вже на першому курсі спеціальності 201 «Агрономія» ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого». Настав час поміркувати над нашим майбутнім, адже скоро нас чекає зовсім нове самостійне життя. Навчання в коледжі, нові знайомства, клопітка праця – все це стане для нас повсякденним заняттям. Кажуть, що студентські роки – це найкращий період у житті кожної людини. І як тут не погодитись ? Адже це перший крок у доросле життя, це життя у гуртожитку, це багатогранність вмінь та інтересів. Та все ж інші вчителі, яких ми вже називаємо викладачами, нове місто, самостійність у побуті – це те, до чого нам потрібно буде звикнути.

Ми - студенти 12 групи. В нас багато друзів та знайомих, які вже навчаються в коледжі. Все як в школі, але тут ти без батьків і вирішуєш все сам.

Студентські роки – це прекрасна пора, про яку мріє, мабуть, кожен школяр. Для нього це доросле життя, усвідомлення того, що всі шляхи на світі відкриті. Студентів не лякає те, що кожен день ти повинен вчити щось нове. Інколи не вистачатиме часу на листування з друзями, перегляд фільмів або ж відео. Та, ми думаємо, що все одно буде вільний час, щоб відпочити.

На нашу думку, студентське життя – це можливість оцінити свої вміння як у навчанні, так і в побуті. Навчання в коледжі – це той час, протягом якого ти повинен здолати всі перепони і негаразди на шляху до дорослого життя. Самі студенти розповідають про своє життя, не приховуючи усмішки, згадують цікаві історії, творять нові й не збираються зупинятися на досягнутому, адже студентське життя – це час пригод і самостійних рішень.

Оля Сташко, Дмитро Семенюк, студенти,

В.В.Перит, куратор 12 групи

: