Search

Перші враження про студентське життя

Ми – студенти!

Перші враження про студентське життя

Ми – студенти 11 групи першого курсу спеціальностей 123 «Комп'ютерна інженерія» та 101 «Екологія». Це для нас – великий та важливий крок у самостійне життя.

Незважаючи на те, що ми в коледжі лише декілька днів, у нас з'явилося багато знайомих та нових друзів, які щиро прийняли у свою велику дружну сім'ю. Насамперед ми щасливі з того, що навчання в коледжі, забезпеченість освітнього процесу відкриває великі можливості перед нами для отримання глибоких знань та формування нас як майбутніх фахівців.

Звичайно, ми звикли до батьківської турботи та підтримки, яка нас оточувала в рідній домівці. А в коледжі в нас з'явилась прекрасна кураторка Ольга Львівна Тракало, яка вже з перших днів нашого перебування в коледжі оточила нас увагою та піклуванням, підтримуючи наші перші кроки в студентському житті.

Чудове враження справив на нас дендропарк, який оточує навчальні корпуси . Великі можливості відкриваються перед нами для занять спортом, художньою самодіяльністю. І цьому сприятимуть освічені та доброзичливі викладачі, які працюють в коледжі. Слушні поради ми отримуємо і від наших друзів-старшокурсників. Тому ми впевнені, що роки навчання в коледжі пройдуть з надзвичайною користю для нас, і ми не тільки отримаємо грунтовні професійні знання та навики, а й пройдемо важливий етап змужніння як громадяни нашої України.

Марія Угринюк, Іванна Шип, студенти 11 КЕ групи

: