Search

Знання - знаряддя, а не ціль…

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Ми – студенти!

Знання - знаряддя, а не ціль…

Коледж –  один з найголовніших розділів книги під назвою «життя», тому весь педагогічний колектив ВПНУБіП України» Заліщицький аграрний коледж ім..Є.Храпливого»  піклується про те, щоб змістовно наповнювати цю книгу протягом усіх років навчання. Цього року велику та дружну студентську родину коледжу поповнив новий загін талановитої молоді – студенти 14 групи, спеціальність 071 «Облік і оподаткування».

Початок навчального року завжди вражає першокурсників своєрідною самобутністю, дає на повні груди відчути самостійність. Зовсім непомітно для всіх промайнув вже тиждень з того часу, коли новоприйняті студенти із завмираючим серцем вперше увійшли в аудиторію на першу лекцію. Як же проходить звикання до студентського життя у студентів-першокурсників?

Руслана Фурман, студентка першого курсу 14 групи:– В цьому коледжі навчається мій друг, який розповів мені цікаві моменти зі свого студентського життя і завжди відгукувався  про нього позитивно. Коли прийшов час і мені потрібно було обирати коледж для навчання, я без вагань подала документи сюди на спеціальність «071 «Облік і оподаткування». Всі вступні випробування були здані успішно і я побачила себе в списках зарахованих, радості не було меж.

Назар Слободян:– Коледж і школа – абсолютно різні навчальні заклади. Після школи дуже важко звикнути до всього нового. Потрібно набратися терпіння, адже замість 45 хвилин звичайного уроку, нам потрібно вже звикати, що лекція проходить вдвічі довше. Нові викладачі, одногрупники, предмети, аудиторії… Спочатку все це навіювало страх і паніку. Та зараз впевнено можу сказати, що хвилювання мої були даремні.

Тетяна Бошкова:

       У перший же тиждень, окрім лекцій, нас ознайомили із історією коледжу , директор Глова Володимир Степанович розповів про перспективи навчального закладу. Перше знайомство з нашим куратором Ольгою Василівною Юрійчук пройшло дуже цікаво, немов цю людину ми знали дуже давно. Після розмови з куратором всім все стало зрозуміло, ми дізналися як знайти потрібну аудиторію, як розбиратися з розкладом.  Впевнена, що попереду мене чекає цікава мандрівка у країну знань, до якої  я повністю готова.

Наталя Криклевич:

        – Професіоналізм викладачів, цікаві освічені люди, нові знайомства та приємна і тепла атмосфера захопили мене з перших днів перебування в коледжі.  За невеликий період навчання, я зрозуміла, що саме цей навчальний заклад допоможе стати мені освідченим фахівцем.

Богдан Коржевський:

–В  моєму виборі мене підтримала мама, за що я їй надзвичайно вдячний. І ось я - студент коледжу. Промайнуло урочисте 1 вересня, і зовсім непомітно пролетів перший тиждень навчання. З перших днів перебування в місті Заліщики зачарували мене. Прогулюючись його вуличками, можна відчути атмосферу минулих століть. Ця земля має свою неповторну енергетику, ти наче торкаєшся до старовини. Я тішуся, що саме в цьому історичному місті знаходиться коледж, і що цього року я став маленькою частинкою великої і дружної коледжівської родини.

Напевно, головне для кожного студента  це зрозуміти, що на своє життя в коледжі та за його межами кожен може вплинути особисто.  Як кажуть в народі: «Усе залежить від нас!».

Любий першокурснику, візьми ці слова собі за девіз і тоді  жодних сумнівів твоє прагнення до знань, бажання самореалізації знайдуть втілення в конкретних справах.

УСПІХІВ ТОБІ!

Ольга Василівна Юрійчук , куратор 14 групи

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

: