Search

«ЧистоFest» в коледжі

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

«ЧистоFest» в коледжі

В рамках проведення всеукраїнських екологічних проектів «ЧистоFest» , Всесвітнього дня прибирання в Україні «WorldCleanupDay» та з метою поширення екологічного виховання в коледжі, в навчальному закладі, згідно наказу директора, запроваджено День прибирання, який проводиться щочетверга.

Територія коледжу, куди входить і дендропарк, закріплена за студентськими групами. Регулярно проводиться інформаційна кампанія по роз'ясненню важливості даної акції.

Минулого четверга проведено перший в цьому році День прибирання. Частина студентських груп, очолювані своїми кураторами, працювали на закріплених ділянках. Завданням учасників акції була зачистка території від сухих зламаних гілок, опалого листя та ін..

Організовано працювали студенти 11 групи (куратор О.Л.Тракало), 21 групи (С.Г.Руснак), 25 групи (О.Ю.Киверига), 41 групи (Г.В.Петрів), 42 групи (Л.Й.Сопівник).

Регулярне проведення Дня прибирання в коледжі сприятиме не тільки підтриманню території навчального закладу в належному стані, але й виховуватиме бережливе ставлення до навколишнього середовища.

Юрій Війтик

: