Search

Ми – уже випускники

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Ми – уже випускники

Час нестримно біжить вперед… Ще вчора ми були першокурсниками, а сьогодні ми уже – випускники. Пам'ятаю, як три роки тому визначалась із навчальним закладом, прагнучи здобути хорошу освіту. Адже добра професійна підготовка є передумовою отримання престижної роботи. Ось так я потрапила до Заліщицького коледжу на спеціальність «Комп'ютерна інженерія». І зрозуміла, що не помилилась у своєму виборі.

За період навчання в коледжі я потоваришувала із чудовими людьми – моїми одногрупниками, познайомилась із викладачами, які є фахівцями своєї справи і надають нам необхідні знання, розкривають всі тонкощі нашої майбутньої професії, готуючи до справжнього дорослого життя.

Минулого року я захищала честь нашого навчального закладу на обласній олімпіаді з вищої математики, де виборола ІІ місце.Наш одногрупник Дмитро Сердюк на обласній олімпіаді з комп'ютерної графіки серед презентацій домашніх проектів здобув І місце.

А цього року я разом із Михайлом Яцківом брали участь у конкурсі «Краса НУБіП-2020», де отримали безцінний досвід. Надзвичайно цікавою для мене була участь у польсько-українському проекті обміну молоддю «Пізнаємо. Розуміємо».

Наша група активна в громадському житті коледжу, зокрема Володимир Петрущак є головою студради гуртожитку, Владислав Любінецький входить до складу студентського профспілкового комітету, а я очолюю старостат коледжу. Мої одногрупники складають основу гурту «Браво», беремо участь у ансамблі пісню і танцю «Хлібодари».

Період карантину довів, наскільки нам бракує коледжу, звичних лекцій, практичних занять та живого спілкування один з одним. А для себе я зрозуміла, що саме цей навчальний заклад зробить з мене освіченого фахівця.

Анастасія Сидорчук, староста 41 групи    

: